Hlavní obsah
Článek

Deset let po vydání autobiografické knihy Život na laně vydala herečka Chantal Poullain (68) opět ve spolupráci se spisovatelkou Michaelou Zindelovou její pokračování Život na kolotoči.

„Během let a času každý člověk zraje, vidí věci jiným způsobem. Jsou tam i další témata, co se děje ve světě, jak to vnímám. Možná napíšu za dalších deset let další, ale budu muset mít co říct. Nepíšu, abych psala, a nepíšu pro sebe, ale pro lidi,“ míní Chantal, která nevynechala ani nepříjemné věci.

„Jsou tam velmi silné životní okamžiky. Ale pro mě je život hrozně pozitivní, každá událost, i těžká, ať už ji prožíváte vy, anebo vaše rodina, vás posune, proto je důležité brát je s optimismem,“ domnívá se herečka. V knize se několikrát dotkla i tématu rakoviny, jíž v šestačtyřiceti letech podlehla její sestra Patricie, která se rozhodla pro eutanazii, a léčila se s ní i ona sama.

Za kmotry si Chantal vybrala svého bývalého manžela Bolka Polívku, jejich společného syna Vladimíra Polívku a Bolkovy dvě starší dcery, herečku Annu Polívkovou a kostýmní výtvarnici a režisérku Kamilu Polívkovou. I ony jsou součástí její rodiny a mají stále velmi dobré vztahy. „Jsou jako moje, vždyť jsem je znala už jako malé. Rodina je nejdůležitější,“ uzavřela.

Další články

Načítám