Hlavní obsah
Článek

Maturitu s vyznamenáním se rozhodla oslavit u moře. Dcera Veroniky Žilkové (62)Martina Stropnického (67) zabalila kufry a vyrazila na oblíbený španělský ostrov, kde dráždí svým tělem po vzoru starší sestry.

A nutno říct, že by Agátu Hanychovou (39) při pózování v plavkách možná i strčila do kapsy. Kordula Stropnická (18) předvedla své křivky rovnou na moři. Na Mallorce, kde si užívá začátek léta, vyrazila na loď, na které se s radostí hned několikrát zvěčnila.

Kordula sice zatím modelingu nepropadla a její největší vášní je jízda na koni, postavu na to, aby předváděla v plavkách, ale rozhodně má. V bikinách předvedla blondýnka dlouhé nohy a štíhlé tělo. Blond kštici má Kordula díky své sestře, která jí k osmnáctinám darovala prodloužení vlasů, s nimiž měla nějakou dobu problémy.

Sestře Agátě zase Kordula občas vypomáhá se stylingem. „Móda mě baví, ale víc než v rámci rodiny, párkrát jsem oblékala i mámu, se jí věnovat asi nechci,“ míní Kordula, která má ale rozhodně pózování před objektivem v malíku.

Další články

Načítám