Hlavní obsah
Článek

Sami Sheen se v ulicích Los Angeles poprvé představila se zbrusu novým nosem, který si prý vysnila. Dvacetiletá dcera Charlieho Sheena (59)Denise Richards zavítala s kamarádem na oběd do podniku Urth Cafe. Plastiku nosu absolvovala před dvěma týdny.

Modelka a hvězda platformy Only Fans vsadila na přirozený a ležérní vzhled, na sobě měla černé tílko a šedé tepláky a od líčení si pro tentokrát dala pauzu. Asi málokdo by poznal, že před tak krátkou dobou šla pod nůž. Průběh operace, podobně jako v případě předešlého zákroku, kdy si nechala loni v listopadu zvětšit poprsí, otevřeně diskutovala se svými fanoušky na sociálních sítích.

Sami prozradila, že spolupracovala s chirurgem Deepakem Dugarem z Beverly Hills, jenž se specializuje na takzvanou scarless nose variantu rhinoplastiky, tedy operaci, po níž na nose ani na jeho okolí nezůstanou žádné jizvy. Řezy se totiž provádějí zevnitř nosu. Zákrok není zrovna levnou záležitostí a vyjde na 19 až 24 tisíc dolarů (427–540 tisíc korun).

Lékař ovšem uvedl, že u Sami rozhodně nešlo o to, udělat mrňavý, takzvaný Barbie nosík, ale cílem bylo, aby byl výsledek přirozený a nos působil tak, jako by se s ním jeho majitelka narodila. Jde prý přitom o hollywoodský trend, kdy prý většina hvězd podstoupí právě tento typ operace, jelikož existuje určité stigma a celebrity nechtějí, aby se vědělo, že mají udělaný nos.

Sami, která inspirovala maminku Denise k působení na zmiňované platformě s placeným obsahem, si již loni jako devatenáctiletá prosadila navzdory rozmlouvání své maminky zvětšení poprsí. Přestože si ke své drobné postavě nechala vytvořit poměrně objemné trojky, už po pár měsících začala uvažovat o dalším zvětšení.

Další články

Načítám