Hlavní obsah
Článek

Je vidět, že jí v genech koluje umělecká krev. Dcera Brada Pitta (60)Angeliny Jolie (49) sice zatím neaspiruje na Oscary coby herečka, davy ale uchvacuje svým tanečním uměním. Na internetu se objevilo video, na kterém to Shiloh pěkně rozjíždí.

Sedmnáctiletá dcera Angeliny Jolie a Brada Pitta má svůj osobitý styl. A to jak v oblékání a účesu, tak i v tanci. Tomu se věnuje už několik let a oba rodiče ji v jejím koníčku podporují. V roce 2022 o ní její otec mluvil jen v superlativech. „Vhání mi to slzy do očí. Nevím, kde ten talent vzala. Já sám jsem Mistr Obě Nohy Levé,“ řekl v roce 2022 Entertainment Tonight.

Jak je ale vidět, Shiloh rozhodně obě nohy levé nemá. V tanečním studiu vystřihla osobitý tanec na píseň Tanzania od Uncle Waffles a Tonyho Duarda. „Její pohyby jsou šílené. Děkuji za tvoji energii,“ připsal k příspěvku choreograf Lil Kelaan Carter, který jej sdílel na svém profilu na Instagramu.

Z videa je patrné, že Shiloh rozhodně „nejde s davem“ a vyjadřuje se jen podle sebe a tak, jak to vychází přímo z jejího nitra. Lidé její umění obdivují, našlo se ovšem i pár těch, kteří mají pocit, že pohyby dcery slavných rodičů nejsou příliš profesionální a že na opěvování jejího výkonu je ještě čas. „Je mi nepříjemné se na to dívat. Říkejte, že jsem starý, ale možná už nechápu způsob, jakým mladí lidé tančí,“ píše například jeden ze čtenářů v magazínu Page Six. Tak uvidíme, co Shiloh předvede v budoucnu.

Související témata:
Shiloh Jolie-Pitt

Další články

Načítám