Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a dcera legendární Nadi Urbánkové (†83) Jana Fabiánová (45) je vdanou paní. V klášteře ve Voticích se provdala za svého dlouholetého partnera Petra Baťhu. Mezi hosty byla jen rodina a blízcí přátelé, po obřadu se konala soukromá oslava. „Teď už je to dobré, jsem vdaná. Je to podruhé a bude to fajn,“ uvedla těsně po obřadu novomanželka Jana Fabiánová.

Se svatbou si zpěvačka a výtvarnice hlavu nedělala, chtěli si ji užít hlavně v pohodě a klidu. Svatební šaty oblékla tradiční, tedy v bílé barvě. „Nechci to úplně přehnat, nejsem dvacetiletá princezna. Ale chtěla bych krajku a nějaký třpyt. Aby to bylo zároveň pohodlné, ale i hezké i na fotkách,“ prozradila Super.cz nedávno zpěvačka.

Svého manžela poznala Jana přes seznamku. Že je ten pravý, zjistila hned na prvním rande.

„Já už jsem se párkrát v životě spálila a také jsem viděla, jak se pálí moje maminka. Ale když jsme šli na první rande, kdy jsem ho opravdu viděla poprvé, všechno měl napsané v očích. Je to ten bezpečný partner. A také jo. Už jsme si něco vedle sebe prožili. Byli jsme si oporou, když Petrovi odešla milovaná babička, a poté, když mi onemocněla a zemřela maminka,“ řekla zpěvačka.

Vyvoleného své dcery ještě stihla poznat i Naďa Urbánková. „Divila se, kde jsem ho našla. Je to modrooký blonďák, o kterém zpívala moje maminka v písničce Blonďák s červenou bugatkou,“ smála se Fabiánová.

Novomanželé se dohodli, že Jana příjmení měnit nebude. „Bylo by to strašně moc změn. Mám trvalý pobyt v Americe a vše bych musela předělávat – pas, bankovní účet, zelenou kartu, firmu… A pak, můj přítel se jmenuje Baťha a to je v angličtině opravdu nevyslovitelné jméno,“ smála se Jana.

Další články

Načítám