Hlavní obsah
Článek

Obvykle se potkáváme na společenských akcích v Praze. Protože jsme ale vyrazili do Brna, kde bývalá moderátorka Sandra Pospíšilová (38) už několik let žije, měli jsme příležitost vidět i její rodinu, tedy dceru Emily a syna Leona. Oba pořádně vyrostli.

„Emilce bude za chvíli sedm let, Leonkovi je tři a půl. Jako sourozenci jsou skvělí, u nás nejsou žádné enormní boje nebo bitky. A když už k něčemu dojde, tak v rozumné míře,“ pochvalovala si Sandra, která si život v Brně nemůže vynachválit.

Nemohli jsme si nevšimnout, že Emilka roste do krásy. A nevšimli jsme si toho jen my. „Sem tam jsem ji dávala na Instagram a asi se některým líbila, takže dostává nabídky fotit dětské módní kolekce a chodit na módní přehlídky. Když si řeknu, co má ve svých letech za sebou, tak je to neuvěřitelné,“ míní Sandra, která se sama kdysi modelingu také věnovala.

Módu překvapivě řeší nejen dcerka, ale také malý syn. „Aktuálně se inspiruje tatínkem, takže musí mít stejné džíny jako táta, tričko s límečkem jako táta a pokud možno i stejný účes, když jdeme na nějakou akci. Je to roztomilé,“ usmívala se moderátorka na otevření lunaparku na brněnském výstavišti.

Další články

Načítám