Hlavní obsah
Článek

Modelka Georgia May Jagger a její přítel Cambryan Sedlick se radují z prvního potomka. Pár se pochlubil novorozeným synkem na instagramu a připojil i několik polaroidových fotografií. Kromě šťastných rodičů je na jednom z nich vidět i Georgia s nadšenou babičkou Jerry Hall.

Dvaatřicetiletá dcera frontmana Rolling Stones Micka Jaggera na sociální síti připsala: „Náš syn Dean Lee Jagger se narodil 30. září. Jsme tak zamilovaní a šťastní a nemůžeme na něj přestat zírat. Děkuji Cambryane za to, jak jsi byl ve všem neuvěřitelný a že ses o nás tak dobře staral.“

Ještě o něco dřív se ovšem nevydržela nepodělit o radostnou novinu právě babička Jerry Hall, která ke snímku dcery s vnoučkem přidala jednoduše: „Georgia May a můj vnuk Dean Lee Jagger Sedlick.“ A připojila tři červená srdce. Jerry se dočkala spousty gratulací, mezi nimiž nechyběla ani ta od Mickovy bývalé manželky Biancy Jagger, která příspěvek okomentovala: „Milá Jerry, gratuluji, babičko. Dean je krásný kluk jako jeho maminka a jeho babička.“

Georgia začala s o osm let mladším skateboardistou, který pochází stejně jako ona z Texasu, randit v létě 2021 o od té doby jim to skvěle klape. V minulosti tvořila pár s restauratérem Louisem Levym, dokonce se za ním přestěhovala z Londýna do New Yorku, ale vztah nevydržel a oba se v tichosti rozešli.

Georgia úspěšně odstartovala kariéru modelky v roce 2011, a to přehlídkou značky Chanel. Následovala spolupráce s velkými módními domy a návrháři, jako jsou Tommy Hilfiger, Balmain, Vivienne Westwood, Alexander Wang, Miu Miu, Sonia Rykiel, Marchesa, Versace, Fendi, Tom Ford, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Just Cavalli a další. Byla rovněž tváří proslulého parfému Angel od Thierry Mugler nebo kosmetické značky Rimmel.

4
fotky
Související témata:
Georgia May Jagger

Další články

Načítám