Hlavní obsah
Článek

Dcera Michaela Schumachera Gina se vdala. Svatba s partnerem Ianem Bethkem se konala v luxusní rodinné vile, jejíž cena přesahuje 812 milionů korun, kterou má rodina na Mallorce. Schumacherova žena Corinna ji podle britského Daily Mailu koupila v roce 2017 od prezidenta Realu Madrid Florentina Pereze.

Sňatek Gina a Ian uzavřeli v sobotu odpoledne, ceremonie trvala asi půl hodiny. Následovala recepce a večírek s živou kapelou. Mezi hosty nechyběl bratr Michaela Schumachera, který nedávno oznámil, že je gay a má partnera Etienna, dorazili spolu.

„Navždycky ano a ano nekonečnu,“ napsala Gina u fotografie s novomanželem. Ke svatbě došlo po dlouhých sedmi letech vztahu, na veřejnosti se spolu poprvé objevili v roce 2017.

Loni na konci prosince uplynulo 10 let od tragického pádu někdejšího krále F1 Michaela Schumachera na lyžích. Ve Francii při freeskiingu narazil hlavou do kamene. Podle lékařů přežil díky helmě, kterou měl na hlavě, i tak ale utrpěl vážná zranění. Po nehodě upadl do kómatu. Z nemocnice jej propustili v červnu 2014. Jeho tehdejší manažerka oznámila, že již není v kómatu a podstoupí rehabilitaci na švýcarské klinice.

O jeho zdravotním stavu se od té doby objevují pouze kusé informace a převládají spekulace. Například v roce 2020 se v médiích objevila zpráva, že právě ve španělské vile Schumacher pobývá. Zprávu ale nikdo nepotvrdil. Stejně tak není známo, zda se zúčastnil svatby své dcery.

Další články

Načítám