Hlavní obsah
Článek

Lenny Filipová (30) je jednou z nejúspěšnějších českých zpěvaček. To, že má hlas jako zvon, předvedla i na festivalu Colours of Ostrava, kde zazpívala své největší hity.

Krásná dcera zpěvačky Lenky Filipové (70) to na hlavním pódiu pořádně rozjela. Společně s fanoušky tancovala do rytmu i své ikonické skladby Hell.o a záležet si dala také na outfitu. Lenny oblékla zelené kožené kalhoty a krátký bílý top, ve kterém vyniklo její vypracované bříško.

Neuběhl ani den od koncertu a stále nadšení posluchači ji skrze sociální sítě vychválili do nebes. „Hodně nadstandardní sound na české poměry,“ vzkázal jeden z nich. „Byla jsi úžasná. Neskutečná energie a taky výdrž v takovém vedru,“ napsala fanynka. „Viděla jsem Lenny poprvé a byla naprosto skvělá,“ souhlasí další.

Talentovaná umělkyně je už několik let ve vztahu s rapperem a zpěvákem Marpem (39). Ten ji mimo jiné zasvětil i do světa bojových sportů.

„Chvíli jsem s ním absolvovala tréninky. Vždycky, když šel on, tak mě vzal s sebou. Nejdřív jsem jenom koukala, ale protože jsou tam i další chlapi, kteří makají, tak mě to motivovalo. Vymáčkla jsem ze sebe energii, kterou jsem ani nemyslela, že mám. A dámám můžu doporučit třeba box nebo thajský box. Je to skvělé na udržení postavy i nálady,“ svěřila se Lenny před časem Super.cz s tím, že se v dobré fyzické i psychické náladě udržuje mimo jiné během nebo procházkami se psem.

Další články

Načítám