Hlavní obsah
Článek

Britský Daily Mail informoval o tom, že osmnáctiletá dcera Angeliny Jolie (49)Brada Pitta (60) Shiloh byla spatřena poprvé od chvíle, kdy se dozvěděla, že soudní jednání ohledně legálního vypuštění „Pitt“ z jejího příjmení muselo být odloženo. Zdánlivě nevinný článek ovšem spustil v diskuzi doslova lavinu negativních komentářů na Angelinu, kterou většina lidí viní z toho, že má Brad Pitt se svými dětmi špatné vztahy.

Shiloh, která se snaží právní cestou vymazat část svého zákonného příjmení, se prostřednictvím svého právního zástupce Petera Levina dozvěděla, že kvůli administrativní chybě muselo být soudní jednání odročeno. Dcera bývalého hereckého páru vyjádřila tento záměr již v den svých osmnáctin koncem května, ale nyní si bude muset počkat na 19. srpen, kdy by se její žádostí měl Nejvyšší soud v Los Angeles zabývat. Po změně by se z Shiloh Nouvel Jolie-Pitt měla stát pouze Shiloh Nouvel Jolie.

Shiloh, jejíž bratr Pax (20) měl začátkem týdne nehodu na svém elektrokole, není jediná z jejich společných dětí, které se zbavují otcova příjmení. Jako první začala v divadelní branži pracovat pouze pod svým jménem a příjmením své matky šestnáctiletá Vivienne, ta ovšem s ohledem na věk zatím pouze neoficiálně. Pitt a Jolie se rozešli v roce 2016, ale dosud se jim stále nepodařilo dořešit podmínky rozvodu.

V červnu zdroj z okolí Pitta řekl pro magazín People, že herec je naštvaný kvůli kroku, který Shiloh učinila. „Připomíná mu to, že ztratil své děti. Pro Brada to samozřejmě není snadné. Své děti miluje a chybí mu. Je to velmi smutné.“

Lidé v komentářích téměř výhradně stojí na straně herce z Troji či Sedmi let v Tibetu. Lidé se shodují, že se zdá, jako by Angelina nechtěla, aby její děti měly nejen otce, ale i přátele, a že je nikdy s žádnými neviděli, a domnívají se, že za tím vším stojí právě ona.

„Míra nenávisti a neschopnosti odpustit je zde neuvěřitelná. Angelina se mu snaží ublížit všemi možnými způsoby a toto je skutečně extrém,“ míní jeden ze čtenářů a další se přidává: „Chudinka. Je příliš mladá na to, aby věděla, že je využívána,“ píše další.

„Je ostuda, jakým způsobem Jolie ovlivnila své děti proti jejich otci. Ano, možná nebyl anděl, ale vypadá to, že skutečně uznal své nedostatky a učinil změny,“ či „Vliv její matky je velmi viditelný. Shiloh je teď mladá a má svá práva, ale jednoho dne bude zřejmě litovat, že dovolila matce zasahovat do svého vztahu s tátou,“ opakují se podobné komentáře, které nenechají na herečce nit suchou.

Další články

Načítám