Hlavní obsah
Článek

Nenávist zřejmě větší, než si mnoho lidí dokáže představit. Dcera Angeliny Jolie (49)Brada Pitta (60) Shiloh nejspíš už netrpělivě čekala na své osmnácté narozeniny, aby mohla vzít život do vlastních rukou a definitivně se zbavit veškerého spojení s tátou. A teď se jí to konečně povedlo.

Zdlouhavé soudní bitvy se mezi herci táhnou už několik let. V roce 2016 mělo dojít k situaci, kdy Brad Pitt v soukromém letadle napadl Angelinu i děti. K týrání ze strany slavného herce už ale podle hereččiných právníků mělo docházet i před incidentem. Od té doby se táhnou rozvodové spory o opatrovnictví i vypořádání majetku. I když ale Brad Pitt prý udělal všechno, co se dalo, aby vztahy napravil, děti už o něm prý nechtějí ani slyšet. A Shiloh ho dokonce vyškrtla oficiálně.

Žádost podala v květnu hned poté, co dovršila plnoletost. „Shiloh si najala vlastního právníka a zaplatila si to sama, takže Angie o tom neví a nemůže do toho mluvit,“ řekl minulý měsíc magazínu Daily Mail zdroj z okolí rodiny. Jednání ale muselo být kvůli administrativní chybě jednou odloženo a o výsledku se rozhodovalo až dnes. A Shiloh dosáhla svého. Její příjmení už není Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, ale pouze Shiloh Nouvel Jolie.

Podle TMZ nedošlo k žádnému formálnímu slyšení. Žádosti bylo soudem vyhověno a právníci Brada Pitta tak zřejmě nevyužili čas na to, aby proti žádosti podali námitky. Další v řadě se změnou příjmení bude zřejmě dnes šestnáctiletá Vivienne, která přestala tátovo příjmení používat zatím jen neoficiálně. A přesto, že lidé většinou v komentářích pod články o vztazích ve slavné rodině fandí Bradu Pittovi, nedá se očekávat, že by se situace změnila a s hercem by vztah urovnalo alespoň některé ze šesti dětí bývalého páru.

Další články

Načítám