Hlavní obsah
Článek

Mladá herečka Anna Dvořáková se brzy objeví v dalším seriálu. Dcera Jiřího DvořákaBáry Munzarové se vedle svého úspěšného kanálu na sociálních sítích začala věnovat naplno také hraní. A plánuje se posunout i za hranice.

Aktuálně je Anička k vidění v seriálu Ordinace v růžové zahradě a brzy se objeví v novém seriálu Taneční, který je z prostředí společenských tanců. „Zatančila jsem si, ale neměla jsem tak šílené tréninky jako ostatní, dřív jsem tančila latinskoamerické tance,“ svěřila se Anička, které se také často ptají, zda by nešla do StarDance.

„Mám z toho strach a respekt, mám trochu problémy se zády, nevím, kolik zátěže bych zvládala. Na jednu stranu by mě to bavilo a na druhou si myslím, že nevím, co to obnáší, pak je tady ten faktor, že táta to vyhrál, takže by se předpokládalo, že budu stejně dobrá,“ svěřila se herečka, která dorazila na tiskovku v černých dlouhých šatech. V modelu s rafinovaným průstřihem předvedla svou štíhlou figuru.

Hraní je u ní nyní na prvním místě. Natáčí ještě další seriál a objeví se také v divadle. Díky skvělé angličtině, kterou má a ve které už roky baví sledující na sociálních sítích, také uvažuje, že by zkusila štěstí za hranicemi. „Přemýšlím o tom, hned jak toho budu mít méně, tak bych chtěla vycestovat. Dívala jsem se na nějaká herecká studia v Londýně a ráda bych tam vyrazila,“ dodala herečka.

Další články

Načítám