Hlavní obsah
Článek

Frontman skupiny Wohnout Matěj Homola má se svou bývalou partnerkou Darou Rolins (51) dobrý vztah. A to zejména kvůli jejich dceři Lauře, která nedávno oslavila šestnácté narozeniny.

A už v tomhle věku má Laura nepříjemnou zkušenost s alkoholem, do které se musel zapojit i její táta. „Jednou jsem byla někde ve tři hodiny ráno a otrávila jsem se alkoholem. Táta pro mě přijel, to bylo naposledy, co jsem pila, a táta to pochopil,“ řekla Laura pro Novinky na otázku, zda se může tátovi se vším svěřit.

Jak na alkoholovou otravu dcery reagoval Matěj? „To bylo vtipný. Ve dvě ráno za mnou přišlo do postele několik teenagerů a cloumali se mnou: Pane Homolo, Laura nedýchá.“ Já jsem se sbalil a jel jsem na chatu, taková klasika – mladí měli mejdánek. Přišel jsem tam a viděl tu situaci před 30 lety z opačný strany. Nebyl důvod ji trestat, ona měla kocovinu, vytrestala se sama. Jsem rád, že dokáže jít občas na mejdan a zapařit. Spousta dětí sedí doma na počítači. Jsem rád, když děti mají mejdany a dělají to, co jsme dělali my,“ řekl známý zpěvák, který si ostatně ve svých šestnácti letech také ledacos zkusil. Avšak si nemyslí, že by v tomto byla Laura po něm.

„V šestnácti letech už jsem měl propíchaný uši, poslouchal jsem punk a můj život se obracel na alternativní. Pořád jsem byl s partičkou venku, hodně jsem jezdil na skejtu a žil jsem „streetový“ život. Zanedbával jsem školu, tohle Laura určitě nemá po mně. Studuje celkem prestižní anglické gymnázium a vede si dobře. Já se sám učit nikdy nedokázal,“ podotkl.

Další články

Načítám