Hlavní obsah
Článek

Z dcery Dary Rolins (51) a frontmana skupiny Wohnout Matěje Homoly vyrostla půvabná mladá slečna. A co víc, Laura s nadšením podporuje oba své rodiče. Za sebou už má společné vystoupení s mámou a o víkendu nechyběla ani na letním koncertu tátovy skupiny.

Dcera zpěvačky a známého hudebníka vyrazila na festival Benátská!. Po společné dovolené v zahraničí si nenechala ujít ani tátův koncert a Wohnouty si užívala z první řady. S tátou má Laura skvělý vztah založený na důvěře, o čemž se také při nedávném rozhovoru pro Novinky.cz rozpovídali. Dcera Dary Rolins totiž popsala svůj první přešlap s alkoholem.

Matěj Homola je však rád, že jeho Laura je o dost zodpovědnější, než byl on sám v jejím věku. „Zanedbával jsem školu, tohle Laura určitě nemá po mně. Studuje celkem prestižní anglické gymnázium a vede si dobře. Já se sám učit nikdy nedokázal,“ svěřil se hudebník, který má aktuálně jednu z nejvěrnějších fanynek ve své dceři.

Laura na fesťák vyrazila oblečená v bílému tílku, džínových kraťasech, černobílých converskách a hýřila dobrou náladou. Nadšená pak byla nejen z koncertu, ale i z rozjetého publika a fanoušků, které si natáčela a fotila.

Další články

Načítám