Hlavní obsah
Článek

Dcera Cindy Crawford (58) Kaia Gerber (23) se pohybuje hlavně po módních molech, občas ale zabrousí i do herectví. Její poslední role ale lidi překvapila. Kaia prý rozhodně jako žena v pokročilém těhotenství nevypadá.

Kaia jde ve šlépějích své matky a je jí i podobná, i když je drobnější než Cindy. A nefušuje jen do modelingu, ale už má za sebou role ve filmech a seriálech. Právě teď natáčí druhou řadu seriálu Palm Royale, který vysílá Apple TV+. A její role jí předepsala proměnu v těhotnou ženu s bříškem, která bude nacpána do kufru auta. Komediální drama je zasazeno do bohaté floridské čtvrti Palm Beach v roce 1969.

Kaia hraje Mitsi, která má poměr s manželem hlavní hrdinky, jíž ztvárňuje Kristen Wiig. Ve scéně se objevila se svým hereckým partnetem Johnem Lucasem. Pohled na drobounkou Kaiu, která si sahá na své umělé těhotenské bříško, je ale dle lidí dost podivný.

„Je to hodně zvláštní, vždyť vypadá na jedenáct,“ myslí si jeden čtenář Daily Mailu. „Nebo i mladší, je to dost strašidelná scéna,“ přitakává jiný. „Vypadá mladší, protože její tělo je jako tyčka. Doufám, že je v pořádku,“ přemýšlí další. A i další komentáře pokračují ve stejném duchu.

„Kaia nevypadá dobře, tady je příliš vyzáblá. Je krásná, ale vůbec nevypadá zdravě, s pár kily by vypadala mnohem lépe,“ nebo „Její nohy jsou jako čističe trubek. Je příliš hubená,“ či „Co to je za posedlost některých žen vypadat jako dítě? Vypadá nemocně!“ myslí si další lidé. Na to, jak dcera slavné modelky během natáčení vypadá, se podívejte v naší galerii.

5
fotek

Další články

Načítám