Hlavní obsah
Článek

Bruce Willis (69) byl v poslední době dvakrát viděn na venkovní projížďce autem. Jeho dcera Tallulah teď v televizním pořadu promluvila o tom, jak na tom v současné době je po emocionální stránce. A také o své diagnóze.

Herci byla před dvěma lety diagnostikována afázie a později byla učena přesnější diagnóza frontotemporální demence. Jeho současná žena Emma i bývalá manželka Demi Moore s dcerami čas od času informují o jeho zdravotním stavu a rozšiřují tak povědomí o této nemoci. Tallulah teď v televizním pořadu prozradila, jaký je současný stav jejího otce.

„Je stabilní, což je v této situaci dobré. A je to těžké, jsou dny plné bolesti, ale je tu tolik lásky. A skutečně mi to ukázalo, že žádný okamžik nemohu brát jako samozřejmost… Opravdu si myslím, že je na mě velmi hrdý.“ O tom, že je stav Bruce Willise v současné době stabilní, pak v The Drew Barrymore Show nedávno promluvila i Demi Moore.

Tallulah také promluvila o tom, jak jí až v 29 letech byl diagnostikován autismus. „Byla jsem špatně diagnostikována spoustu let, takže až ve 29 letech jsem dostala (správnou) diagnózu, což je velmi časté, zvláště u dospělých žen,“ řekla Tallulah s tím, že její problémy jsou smyslové a že je velmi citlivá na okolní vjemy.

Také prozradila, že než od lékařů získala správnou diagnózu, sama sebe nenáviděla. Po zjištění diagnózy se jí ovšem velmi ulevilo.

Další články

Načítám