Hlavní obsah
Článek

Po dlouhé době vyrazili do společnosti jako pár. Zpěvák David Kraus (44) a jeho o dvacet let mladší partnerka, modelka Sarah Opravilová, spolu vychovávají tříletou dcerku Ester. Doma mají i zpěvákova buldočka a nově italského chrtíka, kterého přivedli ukázat.

„Máme slavnostní den, protože nám kamarádi hlídají naši nehlídatelnou holčičku. Sice už začala chodit do školky, kde poslouchá jako hodiny, ale dnes jsme ji dali hlídat poprvé,“ prozradil David. „Ani se nerozloučila, takže myslím, že je spokojená. Ale už byla docela dlouho u babičky na Moravě, tak už si pomalu zvyká,“ dodala Sarah. „S tou školkou máme na naše poměry vůbec víc volného času. Celkově se musíme zajet v novém sytému,“ doplnil ještě David.

Nového pejska si přála Sarah. „Já už mám buldoka, takže je to na ní,“ krčil rameny David. „Vstávám s ním v noci. Asi už mi scházelo to miminko, ale do dalšího se ještě úplně nehrneme,“ vysvětlovala jeho partnerka, která je sice mladinká, ale doma prý všechno potřebné zastane. Včetně vaření, které předvedla i během akce, kdy slavní hosté sami připravovali večeři předznamenávající pražský mušlový týden.

„Já vařil na začátku, protože neuměla uvařit ani vajíčka, ale postupně mě předehnala, až se stala excelentní kuchařkou. Má na to talent. A jedno z jídel, které nezná a nikdy ho ani neochutnala, jsou mušle. Proto jsme právě tady,“ prozradil David o partnerce, která se po mateřské pauze opět vrací k modelingu.

A co pár a svatba, nestihli se během doby, kdy jsme se s nimi neviděli, vzít? „Něco chystáme, ale ještě uvidíme. Já na to nespěchám,“ smál se David a Sarah přitakala.

Související témata:
Sarah Opravilová
mazlíčci slavných

Další články

Načítám