Hlavní obsah
Článek

Byly tomu dva roky, co se David Gránský (32) stal pyšným tátou. S manželkou Nikolou mají krásného synka Matea. K příležitosti jeho druhých narozenin se herec a moderátor podělil s fanoušky o fotky z rodinného archivu a o krásná slova, kterými dokázal, jak moc syna miluje.

„Jseš božan. Dojímá mě, jak jsi nám ty naše nudný životy obrátil naruby. Jak se spolu s tebou každej den něco naučíme. O sobě. Chci, abys věděl, že jseš neuvěřitelně šikovnej a strašně milovanej. A taky, že občas s mámou děláme chyby, protože nám nikdo ten manuál na rodičovství nedal žejo, ale fakt se snažíme. Být tu pro tebe,“ napsal David na sociální síti.

„Nechť je Tvůj život jedna velká nekonečná radost!“ reagovala na fotku Jasmina Alagič (35), se kterou David tvoří moderátorské duo soutěže Česko Slovensko má talent.

Za pár dní také David a Nikola oslaví páté výročí svatby. Jak už nám ale tento sympaťák prozradil před minulým výročím, ani jeden z nich to nehrotí. „My si na to moc nepotrpíme, teď si plníme všechno přes toho malého a žijeme tím,“ svěřil se tehdy Super.cz David Gránský.

Další články

Načítám