Hlavní obsah
Článek

Nedávno s manželkou Victorií (50) oslavil čtvrtstoletí od svatby, což si žádá i nějakou tu cestu za mořem. David Beckham (49) zkrátka umí žít a o pravidelnou dávku relaxace na jejich jachtě se nenechá připravit. Slavnou rodinku byste nyní mohli potkat na Středozemním moři, plaví se okolo italské Sardinie, kam manželé vyrážejí s oblibou už několik let.

Beckhamovým navíc dělají společnost hned tři z jejich čtyř dětí. Do letoviska Porto Cervo vyrazili se syny Cruzem, Romeem a nejmladší dcerou Harper, která se nedávno zařadila mezi teenagery, když oslavila třinácté narozeniny. David navíc potěšil pohledem na svou muskulaturu v plavkách i své obdivovatelky, které u zahraničních článků nešetřily chválou.

V rodině se ovšem začátek července pokaždé odehrává ve znamení oslav, jelikož Beckhamovi slaví mimo jiné i zmiňované výročí, a jelikož letos se jednalo o stříbrnou svatbu značící čtvrtstoletí společného života, vymysleli si manželé pro fanoušky takovou perličku. Nechali se zvěčnit v ikonických fialových modelech, které oblékli kdysi v jejich velký den.

Bývalý kapitán anglické fotbalové reprezentace, který je spolumajitelem fotbalového klubu Inter Miami, kam zlákal i hvězdného Argentince Lionela Messiho, tak zřejmě oželel i účast na finálovém zápase Anglie proti Španělsku na mistrovství Evropy u našich západních sousedů v Berlíně.

Další články

Načítám