Hlavní obsah
Článek

Když se před dvanácti lety Victoria (50)David (49) Beckhamovi dočkali po třech synech holčičky, bylo jasné, že bude tím nejobletovanějším členem rodiny. Malá Harper si rychle získala nejen tatínkovo srdce… Slavný fotbalista se navíc nikdy za svou lásku k dceři nestyděl, naopak! Jak úžasný vztah spolu tihle dva mají, bylo krásně znát i během sobotního fotbalového utkání ve Fort Lauderdale na Floridě, který společně sledovali.

David přihlížel zápasu týmu St. Louis proti svému týmu Inter Miami, jehož je spoluvlastníkem. Přestože se nakonec dočkal „pouze“ remízy, jeden velký úspěch už díky největší posile týmu Lionelu Messimu mají. Fotbalové legendě se totiž podařilo v americké fotbalové lize MLS vstřelit 25 gólů nejrychleji ze všech hráčů.

Když se zápas nevyvíjel zřejmě zcela podle Davidových představ, benjamínek rodiny Beckhamů se k tatínkovi přišel přitulit. David se hned rozzářil, chytil Harper kolem pasu a usmíval se od ucha k uchu.

Harper je přitom velkou fotbalovou fanynkou a svého tatínka na zápasy doprovází poměrně často. Zároveň fandí rovněž anglické ženské fotbalové reprezentaci, známé jako Lionesses. David později sdílel fotku s Harper na svém Instagramu, k níž připsal, že sice jeho tým doufal v lepší výsledek, ale on byl rád, že mohl být s Harper.

Snímky u článku na britském Daily Mailu vyvolaly mezi lidmi vlnu krásných komentářů. „Má velké štěstí, že má tak milujícího tátu, který se nebojí dát jí najevo svou lásku. Můj otec mě nikdy neobjal, nesložil mi kompliment ani neprojevil skutečný zájem o můj život, což mělo zásadní vliv na mou sebedůvěru, zvlášť v mládí. Vždy jsem záviděla ženám s milujícími otci, pro mě je to jedno z největších požehnání, jaké může dívka mít,“ zněl komentář od ženy, který měl nejvíce lajků, a to přes dva tisíce.

Ostatní názory se nesly v podobném duchu: „Je to milující táta. Je hezké vidět děti, které jsou tak upřímně zbožňované,“ nebo „Tohle je kouzelné, on ji očividně zbožňuje a ona je tátova holčička. Měla jsem to tak v jejím věku stejně, můj táta byl pro mě hrdina a nic jsem nemilovala víc než jeho objetí nebo to, když mě držel za ruku. Rosteme tak rychle. Nechápu, když na tom někomu přijde něco divného. Spíš to vypovídá něco o nich,“ domnívá se další čtenářka.

„Takový milující otec… Kéž by ten můj byl také takový,“ nebo „Je skvělé, že se Harper nestydí obejmout tátu ani ve věku, kdy by to jejím vrstevníkům přišlo trapné,“ psali další.

Související témata:
Harper Beckham

Další články

Načítám