Hlavní obsah
Článek

Legendární anglický fotbalista David Beckham (49) tentokrát fandil na tenise. Fotbalisté Anglie jen s odřenýma ušima postoupili přes Slovensko do čtvrtfinále Eura, Beckham ale raději fandil na slavném Wimbledonu a cestu do Německa si možná nechává na další vyřazovací zápas.

V prvním kole Wimbledonu se Beckham vypravil na zápas obhájce titulu Španěla Carlose Alcaraze a Estonce Marka Lajaly. Alcaraz vyhrál 7:6, 7:5, 6:2 a Beckham se v lóži královsky bavil. Na zápas vzal i svou milovanou maminku Sandru, která je velkou tenisovou fanynkou a bývalý fotbalista ji na slavný Wimbledon bere každý rok.

Beckhamovi se nedávno dostalo velké pocty. Bývalý kapitán anglické fotbalové reprezentace se stal ambasadorem charitativní nadace britského krále Karla III. Jeho úkolem má být zlepšení pošramocené pověsti této nadace, jejíž někdejší výkonný ředitel Michael Fawcett měl nabídnout saúdskému miliardáři Mahfúzovi Mareji Mubarakovi bin Mahfúzovi výměnou za dary rytířský titul a britské občanství.

Beckham se nyní bude snažit nadaci propagovat a ukazovat v tom nejlepším možném světle, aby se na zmíněný skandál nadobro zapomnělo.

Další články

Načítám