Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) nakonec nebude žalovat italského lékaře, který bez jejího souhlasu zveřejnil video, v němž je odlíčená a ve kterém lékař komentuje, jaké zákroky se chystá zpěvačka podstoupit. Video bylo natočené jen pár minut před operací, o níž nikdo neměl mít ani tušení.

Dara se rozhodla světově proslulého lékaře, který se stará o řadu holywoodských hvězd, nežalovat, ač by asi měla šanci spor vyhrát. „Chtěla jsem, aby to zůstalo mezi čtyřma očima, to úplně neklaplo,“ krčí rameny zpěvačka.

„Kdybych se do něčeho podobného pustila, je dost velká šance, že to vyhraju. Asi nemám ale úplně chuť špatnou energii množit. Udělala jsem v jeden moment nádech, výdech, obrátila jsem list,“ řekla Super.cz Dara.

„Řekla jsem si, co už, jede to z kopce, je to venku. Nikdy jsem neměla v plánu to zapírat, kdyby se mě na to někdo zeptal. Celý život jsem odpovídala popravdě. Ale určitě jsem neměla potřebu se na začátku svěřovat, že mi letí letadlo a letím na facelift. Vyrazilo mi to dech, ne že ne. Ale jedeme dál, nechci se s nikým soudit,“ dodala.

4
fotky
Související témata:

Další články

Načítám