Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) je už roky inspirací pro spoustu žen, a to nejen svou kariérou, ale také zdravým tělem, které si i po padesátce udržuje vysportované a ve výborné kondici. Není tajemství, že zpěvačka vyznává zdravý životní styl a pravidelný pohyb.

Léto je v plném proudu a už také Dara se letos ukázala svým fanouškům na sociálních sítích v bikinách. Pozdrav poslala ze slunného Španělska, kde tráví čas se svými nejbližšími. A jak už je u Dary zvykem, nedokonalosti byste na jejím těle těžko hledali. Viditelně spokojená zpěvačka zapózovala v designových bikinách i brýlích, které ji vyšly na přibližně 25 tisíc korun, a krásná podívaná byla na světě. „Hala, Espaňa! Je zřejmé, komu budeme ve finále fandit my,“ napsala k několika fotografiím.

Jméno zpěvačky se v poslední době často spojuje s úpravou obličeje, kterou podstoupila, aby se ve svém těle cítila ještě lépe.

„Časté dilema vás mnohých žen je můj zákrok a potřeba vědět, zda ho doporučuji. V případě, že neřešíte jen tvář, ale celé tělo, které je o 20 let mladší, a vy jen toužíte po správném vybalancování jednoho s druhým, tak je podobná úvaha logická a v pořádku. Jeden i druhý faktor by měly jít ruku v ruce. Výsledek, který se dostaví, opět opakuji ne dříve (spíš později) než do půl roku, pak je to o to přirozenější,“ uvedla Dara Rolins k jednomu z příspěvků, který zákroku věnovala.

Související témata:

Další články

Načítám