Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) v poslední době zásobovala instagram fotkami sebe sama a předváděla nejen svou skvělou postavu, ale také „nový“ obličej. Teď však udělala výjimku a zveřejnila snímek z rande s Pavlem Nedvědem (52). Dočkala se pochval, samozřejmě ale i rýpanců.

Dara Rolins je v posledních letech velmi šťastná. Dílem určitě kvůli rozjeté kariéře, dílem ale také díky soukromí, své dceři, a hlavně vztahu s Pavlem Nedvědem, který trvá už více než tři roky. „Ano, je to pravda, od léta se propojily pracovní i příjemnější povinnosti v Itálii,“ řekla zpěvačka Super.cz v prosinci roku 2021. A jak je vidět, páru to na jedničku klape dodnes. Část roku tráví v České republice a část stále právě v Itálii.

Konkrétně v Turíně, odkud zpěvačka postovala i poslední fotografii. Na té odhalila, jak v mnohými lidmi milované Itálii vypadá takové běžné rande. Dara a Pavel si sedli do jedné z jejich zřejmě oblíbených restaurací a nechali si přinést mořské plody. Zpěvačka pak sebe a přítele sama zvěčnila a na snímku je vidět, že nejen Dara, ale i její partner vypadá velmi spokojeně. „Polibky a objetí z naší druhé adresy,“ připsala k fotce. Spoustu lidí snímek nadchl, našli se ale i tací, kteří měli potřebu vyjádřit svůj názor alespoň na jednoho z páru.

„Nějak jsi Pavla vykrmila, nebo to dělá ta barva vlasů?“ ptá se například jeden ze sledujících Dary. „Darinko, Pavlovi je třeba zesvětlit vlasy,“ má radu nad zlato další z nich. A jiní se jako už tradičně pozastavují nad tím, že Dara vypadá jinak než dříve.

„Vy jste tak krásný pár,“ nebo „Takhle vypadá štěstí“ či „Vám to spolu tak sluší,“ i takové komentáře se naštěstí objevují u Dary na instagramovém profilu. Tak snad ji takové pochvaly přimějí k tomu, aby příště sdílela třeba i další střípky ze života s Pavlem Nedvědem.

Další články

Načítám