Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) stále čelí hejtům, které začaly poté, co absolvovala facelifting obličeje a pár měsíců po zákroku ukázala svoji upravenou tvář. Nyní se rozhodla zatočit s lidmi, kteří mají potřebu jí ubližovat, a nekompromisně je začala na Instagramu blokovat.

„Včera jsem si v autě četla na svém Instagramu a odstranila pár vulgárních dementů, ať si pohoní ego někde jinde. Myslela jsem, že vás to už přestalo bavit,“ krčí rameny zpěvačka.

„To není o tom, že vyžaduji bezbřehý obdiv, stačí lidský respekt. A zjištění, že je ho mezi námi tak málo, je smutné. Neroním slzy, že se někomu nelíbím, na to sere pes. Štve mě ta potřeba urážet. Ženy nakládají ženám. Mámy mámám,“ říká smutně Dara, která dlouhá léta nezažila tolik útoků na svoji osobu. A to jen kvůli tomu, že si jako tisíce jiných žen dovolila nechat se omladit.

„To hlava nebere. Ale s tím asi nic neuděláme. Jediné co, mějte kolem sebe velmi láskyplných, spokojených a vyrovnaných lidí. Dělejte si a myslete si, co chcete, to ano, ale nezraňujte zranitelné. Kousněte se vždy do jazyku, než vypustíte další jed a někomu ublížíte,“ dodala svým fanouškům na Instagramu.

Související témata:

Další články

Načítám