Hlavní obsah
Článek

Je to už pár týdnů, co se rýpalové na sociálních sítích ve velkém pustili do vzhledu Dary Rolins (51). Hlavním tématem bylo to, že zpěvačka podstoupila facelifting. Šílenství sice utichlo, ale hejtři si nyní našli další část jejího těla, na které nenechali nit suchou.

Slovenská diva si užívá letní dovolenou u moře. Vyrazila na ostrov Formentera, ze kterého poslala svým fanouškům pozdrav v plavkách. Za fotky svého vymakaného těla v bikinách to však hned slízla.

„Asi i když je tělo pěkné, bych nechala focení v plavečkách šestnáctiletým holkám, v padesáti není zapotřebí,“ stálo v jedné ze zpráv, které zpěvačka dostala. „Chudák Dara, neví, jak zaujmout, tak se jen stále obnažuje. Kdybyste byla dáma a měla úroveň, tak to neděláte,“ napsala k fotce v plavkách jedna z žen. Podobné komentáře na její tělo a formu se pod snímkem, který sdílela, opakovaly.

Zpěvačku však hejtři neodradí. Ba naopak. Rovnou nafotila další snímky v bikinách, které jim s úsměvem naservírovala. „A protože jsem na dovolence, dávám další fotku v nejběžnějším outfitu, jaké lidé na dovolené nosí - v plavkách. Už se zase vysvlékám. Vím, jsem hrozná. Ale když mně by bylo v roláku teplo,“ vysmála se zpěvačka svým hejtrům.

Další články

Načítám