Hlavní obsah
Článek

Po krátké pauze se Dara Rolins (51) opět vrátila na pódium. Tentokrát ovšem nešlo o její koncert, ale o koncert jejího expartnera a rappera Patrika Vrbovského alias Rytmuse (47), se kterým si zazpívala jejich ikonický a energický duet Party DJ. V roztancované pražské O2 areně nechyběla ani zpěvaččina dcera Lola Homolová.

Slovenská diva se na koncertě objevila v trendy bokovkách a body na ramínkách. Určitý šmrnc jí navíc dodal i její účes, který nosí už nějakou dobu na mikádo.

U několika příspěvků se rázem objevila spousta lichotivých komentářů. „Opět jsi jen potvrdila, že jsi top. Prostě Dara nemá konkurenci,“ napsala jedna z fanynek. „Byla jste úžasná. Perfektní vystoupení,“ podotkla další. „Dari, nikomu tento střih vlasů nesluší víc než tobě. Žena musí umět tento účes nosit,“ vzkázala obdivovatelka, se kterou další souhlasí.

Dara pak s fanoušky ještě sdílela, jak u ní doma vypadá její rutina po vystoupení. „Odlíčit, umýt zuby, převléct do pyžamka a šup do postele. A mezitím za doprovodu Foxinky a Loly vždy probíráme, jaké to bylo. A bylo to super. Těší mě, že jsem včera byla součástí hudební historie, kterou Patrik i se mnou psal. Respekt. Party DJ forever,“ napsala zpěvačka k několika fotografiím.

Další články

Načítám