Hlavní obsah
Článek

V únoru zpěvačka Dara Rolins (51) podstoupila facelift obličeje. Od té doby čelí tisícovkám hejtů na sociální síti. Nyní se poprvé od operace objevila na společenské akci. Sama nerozumí tomu, co se po plastice kolem ní seběhlo.

„Jako bych změnila pohlaví… Nevím, proč se to tak řeší. V mnohém jsem asi průkopník. Úplně jsem si vzpomněla na to, když jsem si nechala udělat prsa. To byl taky hrozný humbuk,“ řekla Super.cz Dara Rolins.

S výsledkem operace je sama spokojená. „Je mi dobře, jedeme dál. Je to věc, která potkává tak každou třetí ženu. Všechny ženy chceme vypadat dobře, každá si nějak pomáháme. Ta věda je všem tak přístupná a nakloněná, stačí mít zdravý rozum a pořešit to po svém,“ usmívá se zpěvačka.

Zatím ještě není výsledek stoprocentní. „Sedá si to. Je to běh na dlouhou trať. Když rekonvalescence skončí, neznamená to, že je hotovo a vymalováno. Myslím, že je přede mnou ještě pár měsíců, kdy po všech směrech a pocitech budu ohebná,“ vysvětlila Dara na Glow párty.

Co na výsledek operace říká její partner Pavel Nedvěd? „Kdyby u toho nebyl, tak by nic nepoznal. Ti chlapi to mají jinak. Když jsem s tím nápadem přišla, tak na mě koukal a nechápal proč. Že jsem blázen. Jako správný partner ale ctí pocity a potřeby partnerky a ženy,“ dodala.

4
fotky

Další články

Načítám