Hlavní obsah
Článek

Stejně jako v případě prezidentských voleb, tak i u těch do Evropského parlamentu Danuše Nerudová sází na podporu slavných osobností. Ve VIP seznamu nechybí ani slovenská herečka a diplomatka Magda Vášáryová.

„Samo se to neodvolí. Tak pojďme!“ vyzvala kandidátka na sociální síti. Text doplnila o výmluvné video s těmi, kdo ji podporují. A protože slavné tváře táhnou, nemohly samozřejmě chybět. Zdaleka ne všechny voliče ale Jan Musil, Iva Pazderková (44) nebo Jana Bernášková (43) a v neposlední řadě Filip Neruda rozdováděli natolik, aby Nerudové hodili ve volbách svůj hlas.

Vedle podpory se jako již tradičně objevila také kritika. „Nechápu, proč si berete na pomoc tyhle komedianty, kteří se zviditelňují u voleb každého, kdo si je zaplatí. Sami vidíme v debatách, že ničemu nerozumíte a jde vám jen o kariéru,“ rozohnila se Elena. V této souvislosti jen dodejme, že umělci se nechali slyšet, že političku podporují zdarma.

„Když už nevíš kudy kam, Holubová vždycky pomůže,“ vtipkoval Martin, který narážel na Evu Holubovou. Ta Nerudovou podporuje už z toho důvodu, že za STAN kandiduje její syn Adam. Palce tak drží hlavně jemu.

Další články

Načítám