Hlavní obsah
Článek

Poté, co si odpočinula na dovolené v horách a na Vysočině posbírala pár hub, se Danuše Nerudová vrhla zase do práce. Rozjezd je to pomalejší, o čemž svědčí její výkřik o Rusku, který umístila na sociální síť.

„Rusko je teroristický stát,“ napsala europoslankyně na síť X bez dalších podrobností. Nutno říct, že její výkřik dost zaujal.

„Výborně, dočkáme se i něčeho jiného než výroků na internetu? Proč tu Rusko stále má ambasádu a rozsáhlé majetky? Proč Rusové volně cestují po EU?“ zeptala se v následné diskusi Daniela.

„Nerudová je europoslankyně bez vlastního názoru a kritického myšlení. Takové tweety mají asi stejnou hodnotu,“ utrousil Theo. „To víme a téměř tři roky s tím nic neděláme,“ doplnil ho svým názorem Jan. „Ale to přece není novinka,“ přisadil si jeho jmenovec. „Souhlasím. A také chválím rozhodnutí tweety omezit na věty jednoduché,“ zhodnotil v pořadí již třetí Honza v diskusi.

„Fajn, proč tedy vláda toleruje ruské velvyslanectví v Praze? Už si ministr předvolal mongolského velvyslance na koberec? Proč tolerujete podnikání společností jako Globus nebo Raiffeisen, když jejich mateřské společnosti financují Putinův režim?“ pídil se jistý George.

Je s podivem, že ani jemu se od Nerudové nedostalo odpovědi. Europoslankyně zřejmě pracuje na obsáhlejší analýze, která by lidem řekla mnohem víc než jen holá věta. A to přece jenom nějaký čas vezme, že ano.

Další články

Načítám