Hlavní obsah
Článek

Česká kráska Daniela Peštová (53) patří i po padesátce k vyhledávaným modelkám. Pravidelně pózuje před objektivem a svou vysportovanou postavou by strčila do kapsy i mladší kolegyně. I ona ale řeší změnu, která s věkem přichází.

Blondýnka se s věrnými fanoušky podělila o to, že nedávno podstoupila jedno specifické vyšetření. „Nedávno jsem absolvovala denzitometrii - vyšetření, které určuje hustotu minerálů v kosti doporučované jak mužům, tak ženám nad 55 let a především pak ženám po menopauze,“ svěřila se Daniela s tím, že ji výsledky nemile překvapily.

„A k mému údivu nedopadlo zrovna nejlíp. A tak čerpám déčko, jak jen to jde,“ dodala kráska, která se zvěčnila při opalování. V poloze vleže však sotva uhlídala svůj dekolt a fanouškům nabídla poněkud odvážný pohled na své tělo.

Daniela o svou schránku velmi dbá. Udržuje se sportem, dohlíží i na to, co jí. A pravidelně podstupuje také nejrůznější vyšetření. Začátkem roku šli například s Pavolem Haberou na kolonoskopii, odkud poslali pozdrav.

4
fotky

Další články

Načítám