Hlavní obsah
Článek

Rok po svatbě stále vrkají jako dvě hrdličky. Moderátorka Daniela Brzobohatá (45)s manželem Ondřejem (41) se pracovně objevili na stejné akci a jiskřilo to mezi nimi jako krátce po seznámení.

Daniela moderovala charitativní koncert pro nadaci Alsa, Ondřej byl mezi účinkujícími. A ve volných chvílích ukazovali, jak moc se stále mají rádi. Ondřej má dnes dopoledne soud se svojí bývalou ženou Taťánou Kuchařovou a stres ze soudního stání na něm rozhodně znát nebyl. Rozdával úsměvy a věnoval pohledy své krásné třetí ženě.

Daniela i Ondřej s nadací spolupracují dlouho. „Přišlo to instinktivně. Viděla jsem klip, video, které seznamovalo ostatní, co vlastně znamená, když má někdo nemoc ALS. Přála jsem si s nějakou organizací se spojit. Naše spojení trvá už nějakých sedm let,“ řekla Super.cz Daniela, která koncert na podporu lidí s nemocí ALS moderovala. V minulosti dokonce dvakrát na jejich akci i zpívala.

„Jednou to bylo s Davidem Krausem, jednou s Michalem Hrůzou,“ dodala Daniela Brzobohatá.

Daniela během večera apelovala na veřejnost, aby podpořila spolek Alsa a pomohla rodinám pacientů: „Každý příspěvek, i  malý, má obrovský význam. Pacienti s ALS a jejich rodiny potřebují nejen zdravotní pomoc, ale i podporu, která jim usnadní každodenní život. Proto prosím, podpořte je,“ dodala moderátorka.

5
fotek

Další články

Načítám