Hlavní obsah
Článek

Bývalá modelka Dominika Mesarošová (39) se soudí o syna Eliána s bývalým partnerem Tomášem Novotným a vypadá to, že po Jaromíru SoukupoviAgátě Hanychové má český šoubyznys další válku Roseových.

Bývalí partneři nedokážou najít společnou řeč, a jak nyní Dominika prozradila, otec syna jí prý hází klacky pod nohy. „To, že já mám zákaz od otce vycestovat s Eliánkem k moři, to už jsem zmiňovala. Já nebudu stejná jako on, já jsem nyní tatínka k moři s Eliánkem pustila. Dopadlo to tak, že Eliánek se po týdnu vrátil, měla jsem si ho vyzvedávat a být s ním. Strašně jsem se na něj těšila. Ale tatínek mi vytípává telefon, nezvedá,“ řekla se slzami v očích Mesarošová.

Dokonce prý má důkaz, že má expartner telefon u sebe a nebral to schválně. „Byl mými známými viděn na letišti, jak si dává telefon do kapsy, aby Eliánek neviděl, že volám. Nepřeji to zažívat nikomu. Hodně to bolí. A navíc nevím, co mám dělat,“ tvrdí Dominika.

Již nyní v pátek je čeká druhé soudní stání kvůli péči o syna. Syna ale do té doby neuvidí. Po dvou hodinách volání jí expartner telefon zvedl. „Prý mi Eliánka předá v pátek. Nezbývá mi nic jiného než být silná,“ dodala.

Další články

Načítám