Hlavní obsah
Článek

Bývalá pornoherečka Karolína Urbanová alias Daisy Lee má další vážné zdravotní problémy. Karolína se před časem odstěhovala do Ekvádoru, kde zkouší žít nový život. Před nedávnem jí praskly prsní implantáty, nyní řeší vážnou infekci v těle.

„Začala jsem být unavená, měla jsem i jiné problémy, byla jsem na vyšetření čípku a za dva dny mi volali, že mi našli extrémně nebezpečnou bakterii. Chytili jsme ji naštěstí velmi brzy, kdyby to bylo později, dopadla bych fakt blbě,“ prozradila Karolína.

„Nedá se jen tak zabít antibiotiky, skoro vše přežije. Je potřeba dát silná antibiotika do žíly, šíleně silná, je to bomba do těla, kterou by staří lidé často ani nepřežili,“ vysvětluje s tím, že je hospitalizována v Ekvádoru na soukromé klinice.

„Je tady jedna, je hodně drahá. Ale je dobrá. Každých osm hodin mi dávají antibiotika, jsem už tři dny na klinice. Když se vám tahle bakterie dostane do krve, můžou odcházet orgány, může způsobit otravu krve. Je to fakt nebezpečný,“ dodala s tím, že její tělo je z různých antibiotik, která od svého přestěhování do Ekvádoru brala, oslabené. „Je to tady prostě jiné, ta aklimatizace v Ekvádoru trvá,“ dodala.

Další články

Načítám