Hlavní obsah
Článek

Od března, kdy princezna Kate (42) prostřednictvím nahraného videa oznámila, že bojuje s rakovinou, lidé netrpělivě čekají na to, až se objeví na veřejnosti. Teď ale přišlo velké zklamání. Podle důvěryhodných zdrojů se budoucí královna nemá na veřejnosti objevit nejméně do konce letošního roku.

Tisíce lidí, kteří čekají na to, až princezna dá alespoň nějakým způsobem najevo, že se její stav zlepšuje, si zřejmě na takový signál budou muset ještě dlouho počkat. Na rozdíl od krále Karla III., který se po léčbě rakoviny znovu začal zapojovat do veřejných záležitostí a dokonce si vyšel na dostihy nebo na zahradní party Buckinghamského paláce, zůstává Catherine očím veřejnosti skryta a ještě dlouhé měsíce prý zůstane.

„Spousta lidí, kteří se podílejí na plánování, potřebují vědět, co všichni důležití lidé dělají, s velkým předstihem,“ vysvětlil královský zdroj listu Daily Beast Friday. „Bylo mi řečeno, že diář Kate pro tento rok je prázdný. Nic se neplánuje. Po zbytek roku se nemusí objevit na veřejnosti,“ dodal.

Důvodem její absence na veřejnosti je prý hlavně to, aby se Kate během léčby co nejvíce vyhýbala stresu a úzkostem.

Zprávy o princeznině prázdném diáři přicházejí jen několik dnů poté, co americká média napsala o jejím údajně znepokojivém stavu. Kate a William si prý procházejí peklem. Je tak jasné, že po přibývání podobných informací opět začne vzrůstat tlak na to, aby se oblíbená členka britské královské rodiny alespoň nějakým způsobem ukázala. To se ale vzhledem k tomu, že se prý neukazuje ani na školních akcích či sportovních utkáních svých dětí, nezdá pravděpodobné.

Další články

Načítám