Hlavní obsah
Článek

Kdo dorazil na tiskovou konferenci cen Czech Social Awards ještě před zahájením, mohl spatřit moderátorku Innu Puhajkovou (38) ještě před převlečením a hlavně před přezutím. Levý palec u nohy obuté v žabce jí zdobila nevzhledná bambule.

„Zakopla jsem o schody na koncertě Adele v Mnichově. Byla to hrozná bolest, slezl mi celý nehet. Včera jsem byla na převazu, zítra jdu na další. Ale tu chvilku na podpatcích to vydržím,“ ujistila nás Inna, kterou letos úrazy pronásledují. Před pár měsíci měla zlomenou nohu. Posteskla si jen, že zase minimálně pár týdnů nebude moct sportovat.

A jaký má vlastně Inna vztah k sociálním sítím, jichž se téma setkání týkalo a moderování se ujala místo Zory Hejdové, která je na Kanárských ostrovech s reality show Love Island? „Jsou nedílnou součástí pro každého, kdo je anebo chce být vidět. Vzhledem k tomu, že pracuji v médiích, je to skoro povinnost. I když jsem si dala dva měsíce offline, protože jsem cítila, že trávím hodně času online a nežiju v přítomném okamžiku,“ svěřila se.

Soukromím a ukazováním svých partnerů na sociálních sítích šetří. „Prošla jsem si obdobím, kdy byl ten vztah hodně veřejný, aniž bych to mohla nějakým způsobem ovlivnit, sociální sítě tehdy ještě nebyly. Nebylo mi to úplně příjemné. S dalšími vztahy jsem si snažila soukromí spíš hlídat. Nestojím o to, aby ho někdo komentoval,“ připomněla svůj vztah s Jaromírem Jágrem.

Související témata:

Další články

Načítám