Hlavní obsah
Článek

Karlos Vémola (39) oslavil 1. července 39. narozeniny a je oficiálně v důchodu. Zápasení dal sbohem, jedinou výjimkou by byl třetí a poslední zápas s Atillou Véghem, pokud by o to slovenský zápasník stál.

Karlosův konec kariéry si užívá i jeho manželka Lela. „Je to super. Je to hned o něčem jiném, já si to moc užívám. Ale kdyby byla odveta s Atillou, tak při něm budu stát, to je samozřejmé,“ řekla Super.cz na párty v Karlových Varech Lela.

Snad poprvé si užili párty plnými doušky a zůstali ve Varech přes noc. „Každý rok jsem sem jezdil vždy v dietě před zápasem. Nemohl jsem jíst, pít, byl jsem tu hodinu dvě a pak jsem prchal. Dnes uvidíme, jestli budu řádit. Jsem tu v podstatě poprvé. Docela sem zapadám, tady je to každý rok samý důchodce. A já jsem oficiálně v důchodu,“ smál se Karlos.

Teď plánuje buď další děti, nebo zvířata. „Chybí mi ještě pár zvířat, tím se teď budu bavit. Lela si mohla vybrat: buď další dvě děti, nebo zvířata. Tak uvidíme,“ uzavřel a jeho partnerka doplnila, že až rozjede své plánované podnikání, dalším dětem se nebrání. Manželé spolu mají dceru Lilinku a syna Rockyho.

Další články

Načítám