Hlavní obsah
Článek

Už už se zdálo, že se britská aristokratka lady Victoria Hervey poučila z chyb let předchozích a v Cannes letos vynese róby hodné jejího titulu a postavení. Na premiéře filmu Megalopolis ovšem předvedla, že její touha po exhibici vlastního těla je přece jen silnější. A to tak dobře začala…

Na zahajovací ceremoniál totiž nekorunovaná držitelka největšího módního trapasu v dějinách Cannes, kdy jí v roce 2022 z řetízkových šatů lezlo snad všechno, co mohlo, vynesla elegantní bílou róbu. Tu doplnila pelerínou s dlouhou vlečkou, decentními šperky, líčením i účesem. Na čtvrtečním slavnostním promítání zmiňovaného snímku ovšem dcera 6. markýze z Bristolu Victora Fredericka Cochrane Herveye už opět zvolila šaty, které odhalovaly víc, než bylo nutné.

Pod průsvitnými bledě modrými šaty vynikla nejen její extrémně štíhlá postava, ale i kalhotky střihu string. Nepsané pravidlo, že se pod podobné šaty nosí spíš spodní prádlo s vysokým pasem a neodhalující pozadí, aby nositelka nepůsobila příliš lacině, podle očekávání Victoria zavrhla.

Vyniknout nechala rovněž kostnatý hrudník, který v modelu bez ramínek doslova bil do očí. Victoria už se dočkala i nelichotivých přízvisek. Zatímco v minulosti ji lidé nazvali vysušenou krůtou, tentokrát si mohla přečíst mimo jiné přirovnání k vypelichanému opeřenci. A co na její aktuální módní volbu říkáte vy?

Další články

Načítám