Hlavní obsah
Článek

Rozvod Angeliny Jolie (49)Brada Pitta (60) se zdá být jedním z nejnepříjemnějších a zároveň nejdéle se vlekoucích v dějinách rozvodů hollywoodských hvězd. Společně nabytý majetek, kdy je v centru pozornosti i jejich vinařství Miraval, je ovšem druhořadý. O co oběma bývalým manželům jde v prvé řadě, jsou pochopitelně jejich děti. Jenže tady se zdá, že je to právě Angelina, kdo si přízeň dětí získává víc.

Tentokrát herci, jenž má s Angelinou celkem šest dětí, uštědřila políček patnáctiletá Vivienne, kterou maminka „zaměstnala“ jako svou asistentku. Vivienne se podílí i na produkci její nové divadelní hry na Broadwayi The Outsiders. Její jméno se tak pochopitelně objevuje i na divadelním plakátu a v brožurkách. Jenže Vivienne Jolie-Pitt je zřejmě minulostí. Dívka už je totiž všude uvedena pouze s matčiným příjmením, otcovo tak nejspíš vypustila.

Zahraniční média tak naznačují, že Vivienne může být dalším hercovým potomkem, který otce v těžkých časech „odstřihl“ ze svého života. Loni se přitom dostal na veřejnost krutý vzkaz, který herci před pár lety poslal pro změnu jeden ze synů. Dvacetiletý Pax, jenž je prostřední z jejich tří adoptivních dětí, měl v roce 2020 napsat Bradovi ke Dni otců opravdu drsné „přání“, v němž mimo jiné napsal: „Nikdy nepochopíš, jakou bolest jsi naší rodině způsobil. Takže všechno nejlepší, ty zas*anej hajzle.“

O rozvod s Pittem požádala Jolie pět dní po incidentu, jenž se měl odehrát na palubě letadla v roce 2016, kdy měl údajně opilý herec napadnout nejen Angelinu, ale i nejstaršího Maddoxe, který se ji snažil chránit.

Vivienne se spolu se svým dvojčetem Knoxem páru narodili v červenci 2008 ve Francii. Bývalí manželé mají ještě dceru Shiloh (18). Ta zřejmě jako jediná více inklinuje k tatínkovi, a nedávno dokonce projevila přání přestěhovat se k němu.

Další články

Načítám