Hlavní obsah
Článek

Tak dlouho Bára Mottlová (37) vyprávěla o své luxusní svatbě, až se konečně vdala. A jak řekla, tak udělala. Bylo to velké! A stalo se to za mořem. Partnerovi Davidu Plevovi řekla ano v americkém Las Vegas.

„Chceme vám něco říct,“ napsala herečka, modelka a zpěvačka k velmi výmluvnému videu, které umístila na Instagram. Fanoušky o svůj velký den, o němž promluvila i pro Super.cz, nechtěla ochudit.

„Naše svatba bude mít tři fáze, něco opravdu spontánního a bláznivého, pak oficiálního a strohého a nakonec ležérního a pohodu s rodinou a nejbližšími přáteli na zahradě. Strašně se těším na všechno tohle!“ prozradila nám nedávno Bára, která doplnila, že road trip po Spojených státech je zároveň svatební cestou. Což evidentně myslela úplně doslova.

Po návratu už je čekají další příjemné povinnosti. „Kupujeme teď nový baráček a tam bude se zabydlováním a rekonstrukcí práce dost, takže budeme léto věnovat hlavně tomu,“ nechala se slyšet paní Plevová.

K veselce jí už stihla blahopřát celá řada hvězdných přátel a známých. Mezi davy gratulantů se neztratily například Jana Bernáškov (43)á nebo Eva Decastelo (45).

Další články

Načítám