Hlavní obsah
Článek

Pokud jste mysleli, že bizarními momentkami z dovolené na Krétě krasojízda Karla Havlíčka (50) končí, byli jste na velkém omylu. Exministr průmyslu a obchodu nepřestává šokovat ani po návratu na rodnou hroudu.

Zaujal například snímkem s umouněným domorodcem, kterého potkal během svých toulek se svým psím parťákem a umístil jej na facebookový profil.

„Ráno Kréta, odpoledne Brdy, večer karneval na Čunčí hubě. Zítra v poledne se na vás těším v obci Krupá, kde bude otevřen pro veřejnost další úsek naší D6. Užívejte víkend,“ informoval ze svých toulek, kde kromě muže s afrem vyfotil i výmluvnou ceduli Na Čunčí. Místo se nachází u Kytína v okrese Praha-západ, dodejme pro ty, kdo by měli za to, že jde o smyšlené místo.

„To je namaskovaný Andrej,“ vtipkoval Pavel. „Karel Havlíček a jeho osobní migrant, kterého mu do chalupy ubytovali Piráti,“ komentoval snímek falešný Institut Václava Klause na síti X.

Velký úspěch měly i snímky z obhlídky nových úseků dálnic. „Líbí se mi, jak prý můžete za současnou stavbu dálnic, ale nemůžete za tu vámi rozjetou masivní inflaci, prázdné zásobníky, nedostatek čistých zdrojů energie, obří tempo zadlužování,“ zamyslel se Roman.

„Poděkujte Kupkovi a Fialovi,“ doplnil Jie. „Osm let trvalo postavit 6,5 km dálnice, to fakt není nic k chlubení,“ utrousil Old Shatterhand. „Super, teď ještě postavit ten 40 let slibovaný obchvat našich vsí u Budějovic a všichni budeme šťastní,“ dodal Václav.

Další články

Načítám