Hlavní obsah
Článek

Do společnosti chodí zpěvák Dalibor Janda (71) nejčastěji s dcerou, která spolu s ním i vystupuje. Na oslavu osmdesátin producenta Františka Janečka výjimečně dorazil s manželkou Jiřinou. Příští rok spolu oslaví 44 let od seznámení a 43 let od svatby.

„Je fakt, že je to na nějakou cenu,“ připustila paní Jiřina, že soužití s populárním zpěvákem nebylo vždy jednoduché. Zvlášť když trávil a tráví většinu večerů mimo domov, i když teď už pod dohledem jejich dcery. „Co se týče fanynek, jsem v klidu,“ tvrdila. Vždy to samozřejmě takové nebylo.

Tolerance je důležitá, když si dokážou lidi odpouštět,“ míní Dalibor. „Dneska je to jiné. Mladí si řekou nějaké blbé slovo a hned se rozvádějí. Ale pravda je, že za to, že se mnou vydržela, by měla žena opravdu nějakou cenu dostat,“ dodal. „Musí to být vzájemné,“ doplnila jeho manželka.

Vrátili jsme se až do doby, kdy se ti dva poznali. A Daliborovi dalo velkou práci, aby tehdy krásnou letušku sbalil. Sám tehdy zpíval jen amatérsky a pracovali spolu spolu na letišti, kde se také potkali na letištní ubytovně. Zpěvák se staral mj. například o údržbu letištní plochy. „Měla kolem sebe plno frajerů a musel jsem se snažit,“ přiznal Dalibor. Podrobnosti se dozvíte v našem videu.

Další články

Načítám