Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes Dagmar Havlovou (71) čeká těžká zkouška. Poprvé od úmrtí svého manžela Václava Havla (†75) se objeví na divadelních prknech. V Divadle na Vinohradech ji čeká repríza hry Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! Jak se zdá, práce paní Dagmar pomáhá překonat těžké chvíle.

Dagmar Havlová, které v prosinci minulého roku zemřel její milovaný Václav, opět naskočila do divadla. Přitom to bude mít ve večerním představení, které dnes odehraje, opravdu složité. Ve hře Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! totiž coby Roxana musí zahrát ztrátu svého milovaného muže, a to hned dvakrát!

Na jevišti jí zemře manžel Kristián, kterého ztvární Martin Kraus i Cyrano v pojetí Martina Stropnického. Paní Dagmar je ale profesionálka, takže představení jistě zvládne s grácií. A tleskat jí bude plný sál, je totiž beznadějně vyprodáno. Vedle Cyrana hraje Havlová také hlavní roli ve hře Marie Stuartovna, která má 16. února derniéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám