Hlavní obsah
Článek

Dagmar Patrasová (68) se po nějaké době ozvala svým fanouškům na sociálních sítích. A to proto, že se herečka a zpěvačka dočetla, že nikam nechodí.

Manželka Felixe Slováčka (81) ostatně letos skutečně příliš společenských akcí nenavštívila a důvodů může být spousta. Její dcera, herečka a zpěvačka Anna Slováčková (29), bojuje už podruhé s rakovinou, která se jí tentokrát usadila i na plicích. Felix Slováček navíc nejednou naznačil, že jeho žena válčí se svými vlastními démony, tedy alkoholem, kvůli kterému ostatně dostala i dvouletý zákaz řízení a peněžitý trest 200 tisíc korun.

Fanoušci někdejší královny dětských srdcí jsou tak rádi, že se jim jejich oblíbená umělkyně po delší době ozvala. „Dočetla jsem se, že nikam nechodím. Tak mávám,“ napsala Dagmar k fotografii, na které pózuje se spokojeným výrazem u dobrého jídla.

„Bohyně, jen choďte a užívejte,“ vzkázala Dádě jedna z fanynek. „Vypadáte velmi hezky. Přeji vaší rodině hodně moc zdraví. Jste moc statečná,“ napsala další. „Wow, krásná ženská,“ uvedla příznivkyně.

„Jste stále krásná žena, užívejte života a podporujte dceru. Na ostatní se vykašlete a hoďte za hlavu, žijte si svůj život pro své děti a vnoučky. Pečujte o sebe a važte si sebe sama, dokázala jste toho moc. Jste žena, kterou milují děti po několik desítek let. Přeju hodně energie a síly vám a celé rodině,“ podotkla fanynka. U snímku se objevily desítky podobných komentářů, které Dádu velmi potěšily, a tak pak jejich pisatelům hromadně poděkovala.

Související témata:

Další články

Načítám