Hlavní obsah
Článek

Vždy dobře naladěný Josef Maršálek (42) nemohl chybět na křtu knihy Haliny Pawlowské. Se spisovatelkou a herečkou se přátelí už pár let a vedle její knihy miluje i její humor a to, jak si ze sebe umí dělat legraci. Sám to má stejně.

Známý cukrář a pekař se totiž rozhodně nebere vážně, což nám dokázal i během našeho rozhovoru, kdy jsme se ho zeptali, zda si ze sebe umí utahovat stejně jako Halina Pawlowská. „V té knize je na straně sto třicet devět kapitola, která se jmenuje Chroustík, a to je, jako kdyby o mně psala,“ svěřil se se smíchem Josef Maršálek, který promluvil o své figuře.

Jako cukrář se točí denně kolem sladkého a rozhodně se neomezuje. „Musím se na to dívat s nějakým úhlem pohledu. Když jsem studoval marketing na vysoké škole, tak nám paní magistra Kyralová řekla, že každá profese má své povinnosti. Já to mám jako pracovní úraz, a když se narodíte jako dietní chyba, tak to potom moc neřešíte,“ řekl se smíchem Josef Maršálek, který se rozhodně netrápí, když má pár kilo navíc.

„Souvisí to s tím povoláním a u nás v rodině mají všichni pár kilo navíc, tak to prostě je a jsem velmi šťastný,“ dodal oblíbený cukrář, který se letos věnuje především kurzům a novým projektům. „Mám to letos volnější a už budu jenom zvolňovat. Mám kolem sebe nádherné projekty, kterým se dlouhodobě věnuji, mám v plánu novou knihu a věnuji se svým kurzům,“ dodal Josef Maršálek.

Související témata:

Další články

Načítám