Hlavní obsah
Článek

Je to pár týdnů, co se Maroš Kramár (65) stal čtyřnásobným otcem. Slovenský herec a moderátor přivítal na svět s o 26 let mladší partnerkou Inou Oravcovou (38) dcerku Riju. To, že se jim rozšíří rodina, si nechávali až do porodu pro sebe, a tak jsou i nyní někteří jeho fanoušci zmatení.

Herec se o soukromí příliš nedělí, ale svou rozkošnou dcerkou se jako každý hrdý otec musel pochlubit. Sdílel společnou fotografii ze Dne otců. Na snímku má bílé triko a jeho dcera body ve stejné barvě a také se stejným nápisem: „Náš první Den otců, Maroš a Rija“ stojí v dojemném textu.

Od narození holčičky, která přišla na svět v dubnu, se herec a moderátor pořadu Zázraky přírody pochlubil jen jedním snímkem, a to na procházce s kočárkem. Mnozí si tak mysleli, že se jedná o jeho vnouče, které přivítal na světě na Vánoce. „Maroš, jak pěkné s vnoučetem na procházce. Super děda,“ napsal mu jeden z fanoušků, kterému na sociální síti ostatní rychle vysvětlili, že se spletl.

Totéž se opakovalo i tentokrát, kdy se herec pochlubil společným snímkem se svou holčičkou. „Jeee, už jsem vás dlouho neviděla. Tak už jste konečně děda. Ty roky tak letí. Tak ať jste zdráv a užijete si vnoučátko,“ stálo ve zprávě. „To je jeho dítě, ne vnouče,“ opravili zmatenou fanynku ostatní. I tak se herec dočkal mnoha hezkých zpráv. „Jste krásní a velmi vám to sluší. Gratuluji,“ napsala jedna z fanynek. „Suprová fotka, jste úžasný herec, mám vás ráda. A kašlete na na názory jiných, je to váš život a nový život je dar,“ stálo v jedné ze zpráv pod fotkou s nejmladší dcerou. Maroš Kramár má z manželství s Natašou Nikitinovou dceru Tamaru (24) a syny Timura (21) a Marka (16).

Související témata:

Další články

Načítám