Hlavní obsah
Článek

Tentokrát rozhodně nepřeháníme, když tvrdíme, že se jí do očí nepodíváte. A to je má zpěvačka Elizabeth Kopecká (29) opravdu krásné. Když ale napěchovala své přírodní čtyřky do upnutého korzetu, prostě se jinam dívat nedalo.

K pozvánce na přehlídku návrháře Lukáše Macháčka v Národním muzeu bylo přitom přiloženo doporučení, aby to dámy s odvážnými modely vzhledem k místu konání nepřeháněly. „Prosíme z respektu k národní památce o dodržení dress code, není dovoleno vynést odhalené/průhledné róby,“ zaznělo v poznámce k určení dress code creative black tie.

To jsme také připomněli Elizabeth, která se doporučením evidentně neřídila. „Na svoji obhajobu musím říct, že mě oblékal Filip Vaněk, právě do modelu Lukáše Macháčka. Takže to jde za nimi. Ale je pravda, že maminka mi řekla, ať si vezmu sako. Už jsem ho na sobě měla, ale pak jsem si řekla, že model je krásný a bude hezké na jeho poctu jít takhle,“ řekla Super.cz.

Faktem je, že na místo dorazila mezi prvními a trochu se styděla čekat venku, než přehlídka začne, a poprosila ostrahu, aby ji vpustila dovnitř. „Jsem spíš konzervativnější, nerada se odhaluji. Přece jen to větší poprsí svádí k tomu, že to působí vulgárně. Ale dneska se to snad dá omluvit. A už jsem si na to zvykla,“ doplnila Elizabeth s tím, že model byl jedním z nejodvážnějších, které kdy vynesla.

Další články

Načítám