Hlavní obsah
Článek

V roce 2020 začala Michaela Kuklová (56) svádět boj s rakovinou prsu. Díky včasné léčbě a následné operaci se jí podařilo nemoc porazit. Chodí stále na pravidelné prohlídky, aby vše bylo pod kontrolou.

Výsledky vypadají dobře, teď čekám na výsledky magnetické rezonance, tak snad také budou dobré. Teď mám kontroly po půlroce, nevím, jak to bude dál, ale budu asi hlídaná pořád,“ svěřila se Míša nedávno Super.cz.

Nyní se herečka pochlubila krásnou zprávou. Dočkala se oněch výsledků. „Dnes je tak krásný den. Výsledky magnetické rezonance jsou v pořádku,“ napsala herečka fanouškům na sociální síti. Pozitivní zprávu od lékařů oslavila s kamarádkou v restauraci.

Míša za poslední čtyři roky ukázala, jak velkou bojovníci je, a stala se také inspirací pro ostatní ženy, které postihla tato zákeřná nemoc. Herečka před čtyřmi lety podstoupila operaci obou ňader a doktoři jí odebrali dvanáct uzlin. Dnes rozdává úsměvy na všechny strany a nejčastější lichotkou, kterou slýchává od lidí, je, že vypadá, že vůbec nestárne.

Další články

Načítám