Hlavní obsah
Článek

Ještě to nejsou ani čtyři měsíce, co porodila dceru Sáru, a modelka Kateřina Sokolová (35) je štíhlejší než kdykoli předtím. „Je pravda, že vážím míň než před otěhotněním. Ale šlo to opravdu samo,“ řekla Super.cz Katka, která s kočárkem absolvovala charitativní běh pro nadační fond AutTalk, který založila spolu s otcem.

„Je to už šestý ročník, takže vynechat bych nemohla. Ale přesunuli jsme ho z tradičního května na září. V květnu bych to bývala asi ani s tím velkým bříškem neušla, to bych se tady spíš koulela,“ smála se. Natrénováno rozhodně má. „To je možná i jeden z důvodů, proč šla ta kila dolů. Denně chodím s kočárkem na desetikilometrové procházky,“ vysvětlila Sokolová, kterou mrzí jen to, že dcerku musela přestat kojit.

Kateřina vypadá skvěle, už má opět modelkovské míry a nevypadá ani unaveně. „Musím zaklepat, že mám skvělé dítě. Je hodňoučká, v noci spí, budí se maximálně jednou nebo dvakrát. Asi je to i umělou výživou, protože já už od začátku neměla dost mléka a museli jsme dávat příkrmy,“ upřesnila.

S prací po porodu začíná pozvolna. „Přes léto jsem se věnovala malé, na podzim rozjíždíme akce spojené s AutTalkem, po běhu to bude charitativní galavečeře a také aukce. A za dva týdny mám focení s Alžbětou Jungrovou, na které se moc těším,“ plánuje Kateřina, kterou potěšilo, že se běhu v pražské oboře Hvězda i v lehce nepříznivém počasí účastnilo na dvě stovky běžců a vybralo se 160 880 korun, které jsou určeny na přímou podporu rodin s autistickými dětmi.

A když už jsme zmínili rodiny, zajímalo nás, zda se i ona s partnerem a otcem její dcery Martinem Wichterlem nechystají úředně zpečetit svůj svazek. Ve svatebních šatech by to Katce slušelo. „To teď není vůbec na pořadu dne,“ odpověděla.

Další články

Načítám