Hlavní obsah
Článek

Fotbalová hvězda Cristiano Ronaldo (39) a jeho nádherná snoubenka Georgina Rodriguez si užívají na dovolené v jižní Francii. Společně si vychutnávají romantické chvilky na soukromé jachtě, kde jim nic nechybí. Hvězdný portugalský fotbalista je neustále v hledáčku fotografů, kteří ho nyní zvěčnili, jak hladí zadeček své lásky, jež se ukázala v bílých bikinách.

Nedávno se spekulovalo, že už je z Ronalda ženatý muž, protože Georginu oslovuje „jako svou ženu“. Hvězdný pár ale zatím o svatbě mlčí a kdoví, zda k veselce vůbec došlo. Samotný fotbalista ostatně celkem rád sdílí střípky ze svého soukromí, a tak by bylo s podivem, kdyby se nepochlubil fotkami ze svatby.

Ronaldo také překvapil na snímku, kde měl černě nalakované nehty u nohou. Tam možná „zaúřadovaly“ jeho děti, které tatínkovi nehty nalakovaly. Klidně se ale může jednat o Ronaldův módní výstřelek, byť mezi fotbalisty není lakování nehtů běžné natolik, jako třeba mezi některými umělci.

Ronaldo a Georgina mají společné i to, že oba si vždy přáli velkou rodinu. Radost jim dělají šestiletá dvojčata Eva Maria a Mateo, která přišla na svět pomocí náhradní matky, společně mají ještě šestiletou dceru Alanu a dvouletou Bellu. Georgina s Ronaldem vychovávají také jeho staršího syna Cristiana Juniora (14).

Další články

Načítám